Torskrygg med kräftor

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Gott och lättlagat. Mums säger gästerna. Jag tar 2 extra torskrygg, för jag tycker det blir lite snålt med fisk. Såsen räcker.

Ingredienser

  • I pkt babyspenat
  • 4 st torskrygg (frysta)
  • 1 creme fraiche
  • 1 burk kräftost
  • Riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg bladspenaten i en ungsäker form. Salta och peppra fisken som du har minst halvtinat. Fördela fisken över spenaten.
    2. Blanda creme fraichen och osten som du sedan häller över fisken.
    3. Riven ost över.
    4. 200 grader ca 30 minuter. Känn på fisken ( beroende på hur mycket du tinat fisken.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bitten56 12 oktober 2013

    Åt denna rätt idag, och det var riktigt,riktigt gott. Du får en stark femma av oss.

    ytis 28 augusti 2014

    detta var en riktig höjdare,jag slängde i ett par nypor dill i också,

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben