Tortiglioni med kyckling och paprika

Serverar: 4 portioner

I morgon är det internationella pastadagen! Smygstarta firandet och laga en smakrik och färgglad pastarätt med Tortiglioni, kyckling och paprika – en rätt perfekt för lata söndagar!

Ingredienser

  • 350 g Barilla Tortiglioni
  • 300 g tomater
  • 200 g kycklingbröst
  • 150 g gula paprikor
  • 150 g röda paprikor
  • 60 g lök hackad
  • 3 msk extra jungfru olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar och bryn dem i olja i en stekpanna. Fräs löken i olja i en annan stekpanna. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen. Skär paprikorna och tomaterna i bitar och lägg i dem. Smaksätt med salt och peppar. Koka Tortiglionin al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med paprika- och kycklingsåsen.
    2. För en krämigare sås, tillsätt 1 dl grädde när salt och peppar adderas och låt koka in.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben