Tortillachipstallrik med bönor

Serverar: 4 portioner

Vegetariskt

Ingredienser

  • 1 påse Old el paso nachochips/tortilla chips
  • 2 burkar konserverade bönor, tex pinto eller kidney
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm koriander, mald
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 burk (à 250 g) fetaost
  • Svarta oliver
  • 4 dl riven ost, typ cheddar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Lägg ut chips på 4 tallrikar. Låt bönorna rinna av. Mixa dem tillsammans med vitlök i en matberedare till slät konsistens. Smaksätt med salt, svartpeppar och koriander.
    3. Bred bönfyllningen över chipsen. Smula över fetaosten och garnera med rödlök och oliver. Strö över ost.
    4. Värm varje tallrik i ugn, ca 5 min, tills osten smält. Toppa med Old el paso picante salsa dip medium eller thick 'n chunky original salsa.
    5. Tips! Värm tallrikarna i mikrovågsugn på högsta effekt (850W) i ca 1 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben