Tortillachipstallrik med spenat

Serverar: 4 portioner

Tortillachipstallrik med spenat

Ingredienser

  • 1 påse Old el paso nachochips/tortilla chips
  • 1 påse Old el paso mix for cheddar dip
  • 2 dl mjölk
  • 1 pkt spenat, grovhackad
  • 100 g rökt skinka, strimlad, eller 250 g färskost, typ Keso
  • 1 dl creme fraiche
  • 6 dl riven ost, typ cheddar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Lägg ut chips på 4 tallrikar. Vispa i mix for cheddar dip i mjölken. Koka upp under omrörning. Blanda cheddar dip, spenat, skinka eller keso och creme fraiche.
    3. Bred ut blandningen över chipsen. Strö över ost. Värm varje tallrik i ugn, ca 5 min, tills osten smält. Toppa med Old el paso picante salsa dip medium eller thick'n chunky original salsa.
    4. Tips! Värm tallrikarna i mikrovågsugn på högsta effekt (850W) i ca 1 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben