Tsatsiki med mynta
Serverar:
4 portioner
En mild och frisk tsatsiki, god både med en bit bröd och som tillbehör.
Ingredienser
½ gurka
½ tsk salt
2 dl mezeyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm svartpeppar
½ dl hackad färsk mynta
Instruktioner
Riv gurkan grovt och lägg i en sil. Strö över salt och låt dra 15 min.
Pressa ur saften och blanda gurkan med yoghurt, vitlök, peppar och mynta.
Liknande recept
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
5
4
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
4
Tsatsiki med squash
5
1
Fetaost och vattenmelonsallad med mynta och oliver
5
15 min
4
3
Björnbärssylt med mynta och lime
4
1
2
Vinbärsskum med mynta
4
2
Apetinacouscous med mynta
4
Tomat och gurksallad med feta och mynta
6
Fläskfilé med tsatsiki
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!