Tunnbrödsrulle med rökt lax

Serverar: 12-15 portioner

En god förrätt eller goda snittar till drinken.

Ingredienser

  • 200 g rökt lax
  • 1 liten rödlök
  • 1 dl créme fraiche
  • 100 g philadelphia ost
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • 5-6 st fyrkantiga tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Skär laxen i mindre bitar. Hacka löken fint. Blanda med resten av ingredienserna och stryk ut ett lager på varje tunnbröd. Rulla ihop tunnbröden från kortsidan. Låt rullarna ligga i kylen minst en timma och gotta till sig. Skär upp rullarna i ca 4 cm bitar.
    2. Som tilltugg servera de som de är. Som förrätt lägg 3-4 rullar på varje portion tillsammans med garnering som citron, dill, rödlök och gurka.
    3. De är minst lika goda dagen efter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben