Tunnbrödssnittar med västerbottensost och rom

Tid: 20 minuter

Har inte smakat dom än,såg receptet på dom idag..

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl kesella 10%
  • 100 -150 g västerbottenost riven (eller lagrad prästost)
  • 80 g valfri rom
  • 1 dl hackad dill
  • Nymalen svartpeppar
  • 3 mjuka tunnbröd(rektangulära)
  • Garnering
  • ½ dl hackad dill
  • ½ dl hackad gräslök
  • 80 g valfri rom
  • Instruktioner

    Blanda crème fraiche,kesella,ost,rom,dill och smaka av med svartpeppar.Bred oströra på ett tunnbröd och rulla ihop brödet från långsidan. Bred eventuellt lite smör längs långsidan som avslutar rullen så att brödet håller ihop bättre. Skär ca 6 bitar och doppa ena snittsidan i dill och gräslök. Ställ snittarna på ett fat och garnera med en liten klick rom. Obs! Det ska vara 6 snittar för varje rulle

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben