Tunnbrödsstubbar med laxfyllning

Serverar: 20 portioner

Gott till drinken.

Ingredienser

  • 4 skivor fyrkantigt mjukt tunnbröd
  • 100 g Philadelphiaost
  • 5 marinerade soltorkade tomater
  • 2 msk färsk basilika, hackad
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 krm salt
  • 200 g kallrökt lax, skivad
  • Gräslöksstrån
  • Instruktioner

    1. Mixa färskost, tomater och basilika. Smaksätt med salt och peppar.
    2. Lägg ut bröden och bred ostkrämen över dem. Lägg ut laxskivorna ovanpå och rulla ihop bröden. Så långt kan du förbereda.
    3. Skär varje rulle i 5 stubbar. Lägg upp dem på fat och dekorera med gräslöksstrån och basilika.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben