Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricots verts sallad
Serverar: 4 portioner
Saftig fisk med smakrik sås. Snabbt, billigt och gott!
Ingredienser
400 g fryst torsk
200 g skalade räkor
½ purjolök
2 tsk olja
Salt
Svartpeppar
2½ dl matlagningsgrädde
4 msk kaviar
200 g haricots verts
3 msk hackad dill
Servering
Kokt potatis
Instruktioner
Sätt ugnen på 150 grader.
Tina fisken. Skär fisken i 4 portionsbitar. Lägg fisken i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar. Sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills fiskens innertemperatur är 56 grader.
Ansa och skiva purjolöken, fräs den i oljan. Rör ner grädde och låt såsen koka ca 5 minuter. Rör ner kaviaren och smaka av med salt och peppar.
Koka haricots verts enligt ansvisning på förpackningen. Blanda dillen med haricots verts och räkor.
Servera fisken med kokt potatis, kaviarsås och haricots vertssallad.