Ugnsbakad fläskfilé med tacosmak
Serverar:
4 portioner
Superenkelt som smakar avancerat!
Ingredienser
500 g fläskfilé
1 msk soya
1 msk lime eller citronsaft
1 påse tacomix
1 strimlad purjolök
1 paket Kelda ostsås
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 dl chunky salsa (tacosås mild)
1 dl riven ost
Instruktioner
Marinera fläskfilén med soya, lime och tacomixen i minst 2 timmar.
Stek den marinerade fläskfilén i en stekpanna.
Lägg den sedan i en ugnssäker form. Toppa med purjo. Blanda ostsåsen, grädden och salsan och häll över.
Strö till sist över den rivna osten och grädda i 200ºC i cirka 20 minuter eller tills osten fått färg.
Servera med ex. potatisklyftor eller pasta.
Liknande recept
Ugnsbakad fylld fläskfilé
1 h
3-4
1
Fläskfilé med madeirasås och ugnsbakade grönsaker
3.5
6
Ugnsbakad fläskfilé med vitlök
4.6
1 h
4
5
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Ugnsbakade kycklinglår med ingefärsyoghurt
5
1 h 30 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!