Ugnsbakad fläskfilé med tacosmak

Serverar: 4 portioner

Superenkelt som smakar avancerat!

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 msk soya
  • 1 msk lime eller citronsaft
  • 1 påse tacomix
  • 1 strimlad purjolök
  • 1 paket Kelda ostsås
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 dl chunky salsa (tacosås mild)
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Marinera fläskfilén med soya, lime och tacomixen i minst 2 timmar.
    2. Stek den marinerade fläskfilén i en stekpanna.
    3. Lägg den sedan i en ugnssäker form. Toppa med purjo. Blanda ostsåsen, grädden och salsan och häll över.
    4. Strö till sist över den rivna osten och grädda i 200ºC i cirka 20 minuter eller tills osten fått färg.
    5. Servera med ex. potatisklyftor eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben