Ugnsgratinerad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Ett smidigt och enkelt recept

Ingredienser

  • 4 kycklingfileér
  • 1 burk creme fraiche (paprika & chili)
  • 3 dl grädde
  • 1 påse riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    Smörj en ugnsform. Krydda kycklingfileerna med salt, peppar och paprikapulver, lägg dem sen i formen. Blanda ihop creme fraiche, grädde och riven ost. Häll detta över kycklingfileerna och sätt i ugnen i 225 grader i cirka 30-40 minuter. Serveras med bandspagetti och sallad.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    bonnie9 13 augusti 2008

    Mycket gott och lättlagat.Uppskattat av hela familjen.Det kommer jag göra fler gånger!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben