Ugnsgratinerade musslor

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Jag satt och kände mig sugen på något gott. Då gick jag och tlttade i kylskåpet. Så kom den här rätten till.

Ingredienser

  • 10 stora gröna musslor
  • 1 hg rökt skinka
  • 1 liten gul lök
  • 2 tsk pesto
  • 1 avocado
  • 2 msk vispgrädde
  • Riven västerbottenost
  • Instruktioner

    Tina musslorna och lägg dem på ett ugnseldfast fat. Finhacka skinkan, löken och mosa avocadon. Vispa grädden. Blanda ihop den finhackade skinkan, löken, den mosade avocadon, peston och den vispade grädden. Lägg en klick av blandningen på varje mussla och strö över den rivna osten. Gratinera i 20 min 200 grader

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    2-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben