Västkuströra till bakad potatis

Serverar: 4 portioner

Röran är lika god i wraps, i créps eller som smörgåsfyllning.

Ingredienser

  • 2 st ägg, hårdkokta
  • 600 g räkor, med skal
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk gräslök, hackad
  • 1-2 msk pepparot, riven
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka äggen. Skala och grovhacka räkorna. Smaksätt crème fraiche med gräslök, pepparrot, salt och peppar. Blanda i äggen och räkorna.
    2. Servera i bakad potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kafferasten 4 oktober 2008

    Tack för det.. ska fixa till bakad potatis i kväll och den här röran passar utmärkt, då jag var på jakt efter skaldjur i röran:-) Ha de gott /Pialotta

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben