Valnötspasta från Toscana

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 400 g linguini
  • 50 g pinjenötter
  • 150 g valnötter
  • 2 msk ströbröd
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt
  • Svartpepper
  • 2 ½ dl grädde, lätt
  • Instruktioner

    Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna på medelvärme. Kör pinje- och valnötterna, ströbröd, vitlök, olvolja, salt och peppar i mixer. Koka upp grädden slå den över nötterna och mixa. Blanda valnötssåsen med den nykokta pastan. Servera med riven pecorinoost och garnera med krossade valnötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben