Vaniljcremefyllda hallon- och pistagemuffins

Serverar: 12 portioner

Inte provat ännu.. Men som sagt älskar ju alla i form av muffins och cupcakes, så de är säkert super goda!

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 1/2 dl mjöl
  • 1/2 msk bakpulver
  • 2 dl hallon
  • Marsansås
  • Hackade pistagenötter
  • Instruktioner

    Vispa samman ägg, socker och smält smör. Vispa sedan ihop det med mjölk, bakpulver och mjöl. Fyll formarna knappt till hälften med smet. Klicka sedan ut ca 1-2 tsk marsancreme i mitten och fyll sedan nästan hela formen med smet. Lägg 3-5 hallon på smeten och strö över med hackade pistagenötter. Grädda på 225°C i mitten av ugnen i 12 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    saxa 29 mars 2011

    Jättegoda o lättarbetad smet! Går att variera mycket...

    nanna03 31 maj 2011

    Mumsigt somriga! Blir ett gäng med spritsad grädde ovanpå till min 1-åring istället för tårta :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben