Vaniljglasstårta med varma hallon

Serverar: 4-6 portioner

Nam nam!!

Ingredienser

  • 10 digestivekex
  • 50 g smör
  • 2 ½ dl vaniljvisp
  • 200 g frysta hallon
  • 1 dl hasselnötter
  • Instruktioner

    1. Krossa kexen och smält smöret. Blanda detta och packa noga i en pajform med löstagbar botten.
    2. Vispa vaniljvispen och fördela detta i pajformen. Frys glasstårtan i minst 1 timme före servering.
    3. Värm hallonen i en kastrull och servera till glasstårtan. Dekorera med grovhackade nötter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    wilmot 28 november 2011

    Mumsig och enkel efterrätt med ingredienser man oftast har hemma.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben