Varm fullkornsmacka med morot och paprika

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 20 minuter

Smaskens! Känns nyttigt och bra också :-)

Ingredienser

  • 6 skivor mörkt fullkornsbröd
  • 1 msk smör
  • 1 msk stark senap
  • 4 morötter
  • ½ röd paprika
  • ½ gul lök
  • 2 msk crème fraîche
  • 6 rejäla skivor ost
  • Instruktioner

    Smöra brödet och bred på senapen. Själv tycker jag det blir gott med grovt lingonbröd, men det är ju valfritt. Skala och riv morötterna. Hacka paprikan och löken. Blanda grönsakerna med crème fraîche och fördela detta på brödet. Täck smörgåsarna med ost och gratinera ca 8-10 minuter i 225 grader mitt i ugnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben