Varm pumpajuice med äpple och ingefära

Serverar: 4-6 portioner

Denna drink är till dig som är lycklig ägare till en råsaftcentrifug. Drinken är ganska tjockflytande, den kan spädas med lite vatten, apelsinjuice eller äppelmust.

Ingredienser

  • 200 g pumpa (t ex butternut)
  • 4 morötter
  • 4 äpplen
  • 1 bit färsk ingefära (ca 2x2 cm)
  • ½ citron
  • 2 msk honung
  • Instruktioner

    Skala och kärna ur pumpan. Skär i mindre bitar. Skala och skär morötterna i bitar. Skär äpplena i bitar. Pressa pumpa, morötter, äpplen och ingefära genom en råsaftcentrifug. Låt juicen koka upp. Skölj citronen noga i ljummet vatten och riv skalet. Pressa ut saften. Smaka av juicen med citronskal, citronsaft och honung. Servera juicen varm.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben