Varm soppa på bär med vispgrädde

Serverar: 4 portioner

Lika enkelt som gott.

Ingredienser

  • 225 g frysta hallon/blåbär, lättsockrade
  • 225 g frysta björnbär
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 påse mandelbiskvier
  • Instruktioner

    Koka upp bären i en kastrull. Mixa soppan slät, gärna med hjälp av stavmixer. Ställ gärna ned kastrullen i vasken, eftersom det stänker en del. Hetta upp soppan igen och servera med iskall vispad grädde och mandeltoppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    FarmorMaya 20 maj 2008

    Soppan var inte i min smak. Gillar inte socker i maten, eller på bär, men här skulle det inte vara fel med lite socker när man kokar upp bären, samt lite vatten då det hela blev mer som sylt än soppa.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben