En lättgjord och god sallad på sweet-chilipanerad höna och nudlar. Passar bra t.ex. som lunch.
Ingredienser
En kruka ekbladssallad
En bit gurka
2 tomater
Vatten
Salt
1 nudelplatta
2 honungsmarinerade bröstfiléer av kyckling eller höna
Sweet-chili sås
Chilinötter
Instruktioner
Skölj och riv salladen i bitar. Tärna eller skiva gurkan och tomaten.
Koka nudlarna i saltat vatten tills de är mjuka. Panera kycklingfiléerna med sweet-chili och stek dem tills de är genomstekta. Skär dem sedan i strimlor eller tärningar.
Blanda till sist ihop grönsakerna, kycklingen och nudlarna. Strö över chilinötter vid servering.
På ingridienserna står det 2 honungsmarinerade bröstfiléer av kyckling eller höna, sen i receptet står det att man ska panera kycklingfiléerna med sweet-chili och sedan steka dem. Alltså ska man panera och steka redan marinerade bröstfileer??
Räcker dem med o köpa vanlig kyckling o sedan gegga på lite sås?
:)
På ingridienserna står det 2 honungsmarinerade bröstfiléer av kyckling eller höna, sen i receptet står det att man ska panera kycklingfiléerna med sweet-chili och sedan steka dem. Alltså ska man panera och steka redan marinerade bröstfileer?? Räcker dem med o köpa vanlig kyckling o sedan gegga på lite sås? :)