Varm sweet-chili kycklingsallad med nudlar

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En lättgjord och god sallad på sweet-chilipanerad höna och nudlar. Passar bra t.ex. som lunch.

Ingredienser

  • En kruka ekbladssallad
  • En bit gurka
  • 2 tomater
  • Vatten
  • Salt
  • 1 nudelplatta
  • 2 honungsmarinerade bröstfiléer av kyckling eller höna
  • Sweet-chili sås
  • Chilinötter
  • Instruktioner

    1. Skölj och riv salladen i bitar. Tärna eller skiva gurkan och tomaten.
    2. Koka nudlarna i saltat vatten tills de är mjuka. Panera kycklingfiléerna med sweet-chili och stek dem tills de är genomstekta. Skär dem sedan i strimlor eller tärningar.
    3. Blanda till sist ihop grönsakerna, kycklingen och nudlarna. Strö över chilinötter vid servering.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    StudentEllen 4 maj 2010

    På ingridienserna står det 2 honungsmarinerade bröstfiléer av kyckling eller höna, sen i receptet står det att man ska panera kycklingfiléerna med sweet-chili och sedan steka dem. Alltså ska man panera och steka redan marinerade bröstfileer?? Räcker dem med o köpa vanlig kyckling o sedan gegga på lite sås? :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben