Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme 30 minuter
En uppskattad rätt och ofta önkad av både stora och små.
200 grader. Fräs löken i oljan några minuter, tillsätt allt utom keso och ost. Skölj ur tomat förpackningen med ca 2 dl vatten och häll i röran. Koka 10 min, smaka av och tillsätt mera kryddor om det behövs. Ställ på en kall platta. Blanda i keso och hälften av osten. Varva tomatröran och plattorna i en smord eldfast form. Börja och sluta med tomatröran. Strö på resten av osten och ställ in mitt i ugnen 30-40 min.
Vegetarisk lasagne
Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...
Lasagne
En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...
Jag kom på att jag glömt att skriva en sak i reseptet, ingen ändring av ingredienser bara "ta av från plattan". Kanske var dummt