Vegetarisk lasagne

Serverar: 2 portioner

Detta måste ni bara prova

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 4 dl krossade tomater
  • 4 lasagneplattor (20-minuters)
  • 2 dl keso
  • 1 pkt bladspenat
  • riven ost
  • Instruktioner

    Hacka löken och riv morötterna. Blanda lök, morötter och tomater i en kastrull. Låt puttra 10 minuter. Salta och peppra efter smak. Häll hälften av såsen i en smord form. Lägg på två plattor, bred på keso och födela spenaten ovanpå. Lägg ett till lager med plattor och häll på resten av såsen. Strö på osten. Grädda i 225 grader ca 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben