Vegetarisk Lasagne

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 50 minuter

En variant istället för med köttfärsås och den blir otroligt god. Jg brukar inte ha med majsen i för den blir en liten konstig smak av den. Men det är upp till var och en vad man tycker

Ingredienser

  • 2 st Lasagneplattor
  • 1 st Morot
  • 1 bit Rotselleri
  • 1 klyfta Kålrot
  • 1 dl Majs
  • 1 tsk Flytande margarin
  • 1½ dl Keso
  • ½ dl Mjölk
  • 1 st Tomat
  • 2 msk Riven ost
  • Instruktioner

    1. Skala och dela moroten, rotselleri och kålrot i mindre bitar. Fräs dessa och majs i margarin. Rör samman keso och mjölk. Smörj en ugnssäker form. Slå lite keso/mjölkblandning i botten.
    2. Lägg en lasagneplatta, grönsaker, keso/mjölkblandning, lasagneplatta och överst keso/mjölkblandning. Lägg på skivade tomat, strö över ost. Gratinera i ugn 225 C ca 20 min.
    3. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben