Vegetarisk Lasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Lätt fixat men tar lite tid.

Ingredienser

  • 2 burkar krossade tomater
  • 1 stor gul lök
  • 1 buljongtärning
  • Oregano
  • Svartpeppar
  • Salt
  • 1 kryddmått socker
  • 1 stor burk keso
  • Riven ost
  • Rapsolja
  • Lasagneplattor
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och fräs i en gryta med matfett tills att den mjuknat lite. Lägg i buljongtärning och krossade tomater. Krydda med oregano, svartpeppar och salt. Koka upp och ställ av från plattan.
    2. Varva tomatsåsen, lasagneplattor och keso i en ugnsfast form och avsluta med tomatsås och riven ost uppe på.
    3. Ställ in i ugnen på 200 grader. Tillagningstiden varierar beroende på lasagneplattor. Kolla på förpackningen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben