Vilda rullar

Serverar: 30 portioner

Perfekta drinktilltugg - smakrikt, enkelt att göra och kladdfritt att äta.

Ingredienser

  • 3 stora tunnbröd
  • 200 g färskost
  • 1 paket hamburgerkött eller rökt hjort- eller renkött
  • 3 msk pepparrotsvisp
  • Instruktioner

    Bred generöst med färskost på varje tunnbröd. Täck med rökt kött, ringla pepparrotsvisp över. Rulla ihop till fasta tunnbrödsrullar. Täck noga med plastfolie och låt vila en stund i kylen innan du skär upp rundlarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 3 augusti 2009

    Goda rullar som blir saftigast efter en natt i kylen i sin plastfolie.

    Relaterade Artiklar

    Hur jag blev matlagare
    Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben