Vilt rub

Serverar: 6 portioner

Krydda till vilt

Ingredienser

  • 1 msk salt
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 tsk hel svartpeppar
  • 1 msk enbär
  • 1 msk råsocker eller farinsocker
  • 2 tsk mald ingefära
  • 1 cascabel urkärnad eller 2 tsk chilipulver
  • Instruktioner

    Lägg enbär, cascabelpeppar, svartpeppar och den torkade rosmarinen i en mortel, mortla till ett fint pulver, blanda med resten av kryddorna. Rubba ditt viltkött precis innan du lägger det på grillen. Med denna enkla viltkrydda tar du fram nya spännande smaker i ditt grillade viltkött, den passar också bra till lamm.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben