Viltbiffar med lingonsås

Serverar: 4 portioner

Servera biffarna med kokt potatis och grönsaker.

Ingredienser

  • 400 g nöt- eller lammfärs
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 5 krossade enbär
  • 1 tsk timjan
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk finhackad eller riven lök
  • smör
  • 2 1/2 gräddsås
  • 1/2 dl rårörda lingon
  • Instruktioner

    Blanda färsen med ägg, salt, peppar, enbär, timjan, gräddfil och lök. Forma till 8 små biffar. Stek dem i smör i en stor stekpanna 4-5 min på varje sida. Häll i gräddsåsen och klicka ner lingonen. Låt det koka någon minut. Strö ev över lite färsk timjan.

    Liknande recept

    3
    1 h
    3-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben