Filé med lingonsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Mmm...

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk koncentrerad kalvfond
  • 1 krm krossad kryddpeppar
  • 1 tsk soja
  • 1/2 dl lingonsylt
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i tjocka skivor och krydda med salt. Bryn i smör i stekpanna. Vispa ihop grädde, fond, peppar, soja och lingonsylt i en låg, vid gryta. Lägg i köttet, låt puttra 4 – 5 min.
    2. Servera med potatisklyftor och broccoli.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben