Viltkryddad biffgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Potatismos eller pasta är gott till.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff i 2-3 mm tjocka skivor
  • 1 stor gul lök
  • 2 msk smör
  • 1 burk kantareller, avrunna
  • 5 krossade enbär
  • 1 tsk viltkrydda
  • 1 msk soja
  • 2 dl visp eller mellangrädde
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Strimla lövbiffen, skala och hacka löken. Fräs kött och lök i smöret, tillsätt kantareller och fortsätt att fräsa under omrörning. Krydda med enbär, viltkrydda och soja och häll på grädden.
    2. Koka under lock ca 10 minuter. Toppa med persilja.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben