Viltkryddad biffgryta
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Potatismos eller pasta är gott till.
Ingredienser
500 g lövbiff i 2-3 mm tjocka skivor
1 stor gul lök
2 msk smör
1 burk kantareller, avrunna
5 krossade enbär
1 tsk viltkrydda
1 msk soja
2 dl visp eller mellangrädde
Hackad persilja
Instruktioner
Strimla lövbiffen, skala och hacka löken. Fräs kött och lök i smöret, tillsätt kantareller och fortsätt att fräsa under omrörning. Krydda med enbär, viltkrydda och soja och häll på grädden.
Koka under lock ca 10 minuter. Toppa med persilja.
Liknande recept
Biffgryta special
4
4
1
Biffgryta
4.2
4
13
Biffgryta med senap och saltgurka.
4
4
Stark biffgryta med choklad
3
1 h 30 min
4
3
Chilistark biffgryta med choklad
4.9
30 min
4
6
Spansk biffgryta
4 h 15 min
4
Rådjursgryta
4
1 h 30 min
4
3
Viltpytt med kantareller
Helstekt marinerad rostas med råstekta rotfrukter och ädelostgratinerade rödbetor
5
1 h 20 min
6
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!