Vintersallad

En god sallad i dessa vintertider. Brukar göra denna på jobbet. Passar bra till potatisbullar och pyttipanna, eller någon slags färsrätt. Men även som sidosallad till middagen när som helst i vardagen.

Ingredienser

  • 2 dl vitkål
  • 2 dl rödkål
  • 2 dl rödbetor
  • 2 dl äpplen
  • 1-2 dl filmjölk
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla eller riv ingredienserna och blanda ned dem i filmjölken. Smaksätt med salt och peppar.
    2. Låt stå kallt och dra innan servering.
    3. Kan med fördel förberedas dagen innan.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lubelu 30 november 2010

    Hej! Skulle vilja göra din vintersallad. Det jag funderar över är om jag ska tillaga rödbetan rå eller koka den innan jag strimlar den. Hur gör du?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben