Vispat dillsmör
Lika gott på färskpotatisen som på brödet.
Ingredienser
1 knippa dill
100 g rumsvarmt smör
1 krm salt
Instruktioner
Finhacka dillen och blanda med smör och salt.
Vispa med elvisp någon minut. Serveras mjukt.
Liknande recept
Grillad majs med vispat limesmör
4
Vispad brie med apelsin- och nejlikehonung
4
Sotare med dillsmör
5
4
Engelska miniscones med vispad crème fraichegrädde
16
Vispad crèmfraichegrädde
10 min
Chokladtröst med vispad grädde
4
8
1
Portionspavlova med vispad grädde och citronkräm
10-15
1
Blåbärsplättar med vispad grädde
1 h 30 min
4
Mocka cupcakes med vispad grädde
20-22
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!