Vit chokladmousse
Serverar:
8 portioner
Denna kan man ha som efterrätt kanske på nyårsfesten.
Ingredienser
2 dl vispgrädde
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl Kesella
färska bär , t ex hallon eller blåbär
Instruktioner
*Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter.
*Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner Kesella och sist grädden.
*Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca 1 tim. Toppa moussen med bär.
Om man vill att det ska se riktigt festligt ut kan man ju lägga på lite silverkulor.
Liknande recept
Paj med vit chokladmousse
6-8
Ljuvlig vit chokladmousse
8
Pepparkakskryddad vit chokladmousse
5
30 min
6-8
1
Vit och mörk chokladmousse
4.3
8
9
Vit chokladmousse med hallontopping
5
4
Vit Chokladmousse med getost och jordgubbar
8-10
Rabarberkompott med vit chokladmousse
8
Vit chokladmousse med färska frukter
5
15 min
4
Vit chokladmousse med jordgubbssås
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!