Vit chokladmousse

Serverar: 8 portioner

Denna kan man ha som efterrätt kanske på nyårsfesten.

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 150 g vit choklad
  • 1 ägg
  • 1 dl Kesella
  • färska bär , t ex hallon eller blåbär
  • Instruktioner

    1. *Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter.
    2. *Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner Kesella och sist grädden.
    3. *Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca 1 tim. Toppa moussen med bär.
    4. Om man vill att det ska se riktigt festligt ut kan man ju lägga på lite silverkulor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben