Vit chokladmousse med fruktsalsa

Serverar: 4 portioner

Jättegod!

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 100 g vit blockchoklad
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • Fruktsalsa
  • 1/2 mango
  • 1 nektarin eller persika
  • 1 kiwi
  • 1 tsk flytande honung
  • 2 msk myntablad
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden. Smält chokladen över vattenbad. Blanda den smälta chokladen med yoghurt. Rör ner grädden i smeten. Fördela moussen i fyra glas och ställ i kylen minst två timmar.
    2. Skala och kärna ur frukten, skär den i små tärningar. Blanda frukten med mynta och honung och ställ i kylen.
    3. Skeda salsan över moussen strax före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben