Vit chokladmousse och jordgubbssalsa

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar 15 minuter

En festlig men väldigt enkel efterrätt, som man kan göra i förväg.

Ingredienser

  • 2½ dl mellangrädde
  • 250 g vit blockchoklad
  • 250 g kesella
  • Jordgubbssalsa
  • 3 dl jordgubbar i små tärningar
  • 3 kiwi i små tärningar
  • 80 g physalis i klyftor
  • ½ dl hackad mynta
  • 2 tsk flytande honung eller råsocker
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron enligt anvisning på förpackningen. Blanda den smälta chokladen med kesellan. Rör ner grädden.
    2. Fördela fyllningen i små glas och ställ i kylen att stelna minst 2 timmar.
    3. Blanda alla ingredienser till salsan. Låt den dra i kylen. Skeda den över moussen vid servering

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben