Vitkålswrap med rökt lax och wasabikeso

Serverar: 4 portioner

Nyttigt fett från avokadon och Omega-3 från laxen.

Ingredienser

  • 300 g kallrökt lax i skivor
  • 2 avokado
  • 2 dl böngroddar
  • 1/2 purjolök
  • 8 st stora vitkålsblad
  • Gräslök
  • Wasabikeso
  • 250 g keso
  • 2 msk torkat wasabipulver
  • 2 msk limejuice
  • 1 tsk honung
  • 2 msk sesamfrön
  • Instruktioner

    Koka vitkålsbladen mjuka i lättsaltat vatten ca 4 min. Låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till wasabikeson. Skär avokado i bitar och strimla purjo, blanda det med gräslök och böngroddar i en skål. Lägg en laxskiva på ett vitkålsblad och grönsaker och wasabikeso som en sträng på mitten. Rulla ihop till en strut/wrap med smörpapper runt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben