Serverar: 6-8 portioner
För köttälskare som gillar vitlök
Späcka steken med vitlök ( klyftorna delas på 3) stick in en kniv och stoppa in vitlöksbitarna Bryn steken Lägg den i en ungsfast form och salta,peppra och smula sönder rosmarinen runt om Stek på 175C med termometer tills den når 68 C Slå in den i folie och låt den vila lite 10 -15 min (Man kan reda av köttspadet till en sås. Tillsätt lite grädde eller mjölk)
Halloj detta blev för b..... gott barnen älskade det med klyftpotatis till En 5 poängare!
Mums, det var gott och enkelt på riktigt..
Hej, så oväntat gott med vitlök/rosmarin till älgkött! blev en smarrig sås av skyn och grädde, gillades av alla i familjen. 5+ :)
Detta var en riktigt mumsig stek....rekommenderas till alla som lessnat på sin "vanliga" stek . Vi hade kokt potatis till . Kommer att göra den många fler gånger.
Har gjort den förut och ska göra denna i kväll & tror de blir mumma :) Helt klart supergod.