Wraps med rökt lax och äppeltsatsiki

Serverar: 4 portioner

Perfekt, snabb och enkel utflyktsmat. Den som vill lägger till en krispig sallad. 237 kalorier per portion

Ingredienser

  • 4 kokta potatisar
  • 4 stora vetetortillor
  • 200 g varm rökt lax
  • 1 påse blandade salladsblad, 80 g
  • Äppeltsatsiki
  • 1 syrligt äpple, tex. Granny smith
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Tsatsiki: Skölj och tärna äpplet, rör ihop med yoghurt, pepparrot, salt och peppar.
    2. Wraps: Skala och koka potatisen. Mosa potatisen grovt, lägg moset mitt på wrapsen.
    3. Fördela fisken i bitar över potatisen. Klicka över äppeltsatsiki. Toppa med en rejäl näve sallad.
    4. Vik upp bottnen och toppen som två flikar över fyllningen och rulla ihop. Lägg in i folie.
    5. Dela wrapsen på mitten vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben