Wraps med rökt lax och färskpotatis
Serverar:
2 portioner
Tid:
15 minuter
Passar utmärkt på midsommar/sommaren.
Ingredienser
200 g kallrökt lax
Färskpotatis till 2 portioner
1 dl gräddfil
1 liten rödlök
4 mjuka tunnbröd
Svartpeppar
Instruktioner
Skrubba och koka färskpotatisen, skär sen dessa i skivor.
Lägg potatis, lax, skivad rödlök, gräddfil på tunnbrödet. Krydda med lite svartpeppar. Rulla ihop tunnbröden med fyllning till wraps.
Liknande recept
Squashplättar med rökt lax GI
3.5
15 min
4
Rökt lax med citron, färsk spaghetti och crème fraiche
5
10 min
2-3
Omelett med rökt lax
15 min
1
Kickis pannkaksrulle med fyllning av rökt lax
4
Lavalax - ädelostöverbakad lax med rökt lax – LCHF
30 min
4
3
Paj med rökt lax och gorgonzola
3
50 min
6-8
Rökt lax i grill
5
6-8
7
Cheesecake med rökt lax, rädisor och gurksallad
5
10
2
Rökt lax och syltlök i pestoskum – LCHF
10 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!