Yoghurt

Gör din egen så kan du smaksätta hur som helst. Tycker att rårörd jordgubbssylt är bäst

Ingredienser

  • 2 liter helmjölk
  • 1 dl bulgarisk yoghurt
  • 1 dl mjölkpulver
  • Socker
  • Sylt eller bär
  • Instruktioner

    Koka mjölken i 3-5 minuter. Låt svalna till ungefär 40 grader. Vispa ner den bulgariska yoghurten och mjölkpulvret. Sätt in blandningen i 50 grader varm ugn i 10 minuter. Stäng av värmen, men öppna inte ugnsluckan. Låt stå 6 timmar eller över natten går bra. Vispa upp yoghurten före serveringen och blanda i sylt och socker efter egen smak. Ställ in i kylskåp

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Smoothie
    Enklaste sättet att göra frukosten både god och nyttig är att mixa en...

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Smoothie
    En smoothie är en amerikansk energidryck som säljs på många coffee sho...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben