Yoghurt- och bärglass
Serverar:
4 portioner
mums =)
Ingredienser
300 g frysta bär, t.ex. hallon och blåbär eller jordgubbar
2 dl tjock grekisk yoghurt, 10 %
1 dl crème fraiche
2 msk fruktsocker
Instruktioner
Lägg de frysta bären tillsammans med yoghurt och crème fraiche i en hög skål och mixa med mixerstav eller kniven i matberedaren.
Tillsätt fruktsocker och kör till en slät massa. Klicka i glassen i fyra glas. Servera genast eftersom den smälter fortare än vanlig glass.
Liknande recept
Hemgjord bärglass
5
1 h
5-6
Yoghurt- och citronpaj
12
Skinkstek med yoghurt- och mango Chutneysås
5
4
1
Jills fluffiga bärglass
5
4
1
Gratinerad kassler på spenatbädd
35 min
2
Yoghurt- och bärglass
30 min
4
Yoghurt- och myntasås
5
2 h 30 min
4
1
Bärglass med yoghurt
4
Yoghurt- och honungsmuffins
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!