Yoghurtmarinerade kycklingfiléer

Serverar: 4 portioner

Yoghurtmarinaden gör kycklingen extra mör och god.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Marinad
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 msk spiskummin
  • 3/4 tsk sambal oelek
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingfiléerna i en plastpåse. Häll i marinaden och knyt om. Låt dem ligga i kylen i 2 timmar eller längre.
    2. Ta upp filéerna och låt dem rinna av. Smält smör i en panna och stek kycklingfiléerna ca 6 min./sida. Salta och peppra. Skär upp filéerna.
    3. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben