Zabaionegratinerade björnbär

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En enkel och välsmakad efterrätt.

Ingredienser

  • 400 g björnbär
  • 4 äggulor
  • 1 dl socker
  • 2 dl vitt vin
  • Florsocker
  • Tillbehör
  • Lättvispad grädde
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop äggulor, socker och vin i en bunke. Sätt den i en kastrull med kokande vatten. Vispa såsen tills den börjar tjockna. Den ska inte koka. Ta bort från värmen. Fördela björnbären i ugnsfasta formar. Häll såsen över. Pudra över florsocker. Sätt in under grillelement i 250 grader några minuter och låt dem få färg.
    2. Servera med lättvispad grädde

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben