Zucchinispagetti LCHF

Ett gott och bra alternativ till vanlig spagetti.

Ingredienser

  • 1-2 zucchini
  • Salt
  • Kokande vatten
  • Instruktioner

    Skär zucchinin i tunna strimlor a la julienne, antingen för hand, juliennestrimlare eller potatisskalare. Lägg strimlorna i en skål. Koka upp lättsaltat vatten och häll det kokande vattnet över strimlorna. Låt stå 5 minuter. Slå av vattnet och servera zucchinispagettin med en gräddig köttfärssås.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (5)

    bodilena 24 maj 2009

    Helt ok istället för pasta

    rebelle 24 augusti 2009

    Jag var mycket skeptisk, men blev positivt överraskad! Smakar och känns faktiskt ganska mycket som pasta.

    erudike 22 september 2010

    ett bra allternativ till pasta mycket gott och mättande, och de bästa att de va lätt att göra :)

    mammis 23 juni 2011

    Super..nu behöver jag inte avstå från en av mina älsklingsrätter mer...det blev jättebra

    eva23 11 januari 2014

    Det här var jättegott!!! Äntligen ett alternativ till pasta, ris och potatis som faktiskt är gott. Jag är urless på blomkål i alla former, så det här kommer jag att äta ofta.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben