Jag hatar saker som har konstiga konistenser (enligt mig) typ inlaggd sill, kokt ägg, banan, patéer, leverpastej, gröna ärtor...
Hilmer5430 januari 2012
Fårost !!! Smakar som lagård luktar.
Njure luktar urin. Kan inte stoppa det i munnen.
Äter i övrigt det mesta.
mazzarinen30 januari 2012
Selleri klarar jag inte av! Inte inälvsmat heller!
LitenRos30 januari 2012
Klimp. När jag gick i skolan tvingade en lärare mig att äta klimp som då serverades i köttsoppa.
Jag hade aldrig ätit detta och jag tyckte konsistensen var äcklig. Jag fick sitta kvar tills jag ätit upp vilket slutade med att jag kräktes upp allt i hopa. Har aldrig ätit klimp sen dess.{sick}
frucaos30 januari 2012
Inser att jag är rätt kräsen när jag tänker efter ...
Det är sant att fårost smakar som lagård luktar!
Inälvsmat över lag.
Surströmming (fast hellre det än lever)
Selleri (färsk - tillagad går det bra)
Skulle inte heller klara ostron pga konsistensen.
Sylta ...
bakamonkeyprincess30 januari 2012
Selleri och rotselleri.
Jag hade aldrig klarat av att äta hjärna, måste vara riktigt vedervärdigt.
Teckensprak30 januari 2012
All rå fisk. Sushi, gravlax, inlagd sill. Konsistensen är boven.
Och stekt strömming gick inte heller, smakar som fiskrens luktar! :x
boz196530 januari 2012
Fast gravad lax och inlagd sill _är_ faktiskt tillagad, om än inte värmebehandlad.
NatalieO30 januari 2012
Försvarets gulpåsar är ingen höjdare, dem är det äckligaste man kan tänka sig. Oätbart. Annars kan jag inte komma på någonting som är så äckligt.
sweetlover30 januari 2012
BLÄCKFISK, ey :\
helensen31 januari 2012
Lever i alla former!
githg31 januari 2012
Jag har försökt lära mig tycka om lax men det växer i munnen. Konstigt när alla andra tycker att det är såå gott.
Jag brukar kalla det för kattmat{embarrassed}
FruAst31 januari 2012
Torskrom, fick jag när jag var liten! Stekt från en konservburk. Fisksmak och grynig konsistens, vedervärdigt!
FruAst31 januari 2012
framtidskocken31 januari 2012
Skolmaten...
Teckensprak31 januari 2012
Skrivet av boz1965 den 30 jan 2012
Fast gravad lax och inlagd sill _är_ faktiskt tillagad, om än inte värmebehandlad.
De rätter jag räknade upp är dessvärre beviset på att "tillagad" och "rå" inte behöver vara motsatser...
coolmamsan31 januari 2012
Paltbröd blev jag tvingad att äta en gång som barn ... blääää
Är himla glad om jag slipper spenatsoppa med ägg också.
flabban31 januari 2012
Bruna bönor är ju ingen höjdare.
farmormor31 januari 2012
Lever är en maträtt som jag inte äter. Skära en rå lever så "krasar" det. UUUUUHHH
Lever
Jag hatar saker som har konstiga konistenser (enligt mig) typ inlaggd sill, kokt ägg, banan, patéer, leverpastej, gröna ärtor...
Fårost !!! Smakar som lagård luktar.
Njure luktar urin. Kan inte stoppa det i munnen.
Äter i övrigt det mesta.
Selleri klarar jag inte av! Inte inälvsmat heller!
Klimp. När jag gick i skolan tvingade en lärare mig att äta klimp som då serverades i köttsoppa.
Jag hade aldrig ätit detta och jag tyckte konsistensen var äcklig. Jag fick sitta kvar tills jag ätit upp vilket slutade med att jag kräktes upp allt i hopa. Har aldrig ätit klimp sen dess.{sick}
Inser att jag är rätt kräsen när jag tänker efter ...
Det är sant att fårost smakar som lagård luktar!
Inälvsmat över lag.
Surströmming (fast hellre det än lever)
Selleri (färsk - tillagad går det bra)
Skulle inte heller klara ostron pga konsistensen.
Sylta ...
Selleri och rotselleri.
Jag hade aldrig klarat av att äta hjärna, måste vara riktigt vedervärdigt.
All rå fisk. Sushi, gravlax, inlagd sill. Konsistensen är boven.
Och stekt strömming gick inte heller, smakar som fiskrens luktar! :x
Fast gravad lax och inlagd sill _är_ faktiskt tillagad, om än inte värmebehandlad.
Försvarets gulpåsar är ingen höjdare, dem är det äckligaste man kan tänka sig. Oätbart. Annars kan jag inte komma på någonting som är så äckligt.
BLÄCKFISK, ey :\
Lever i alla former!
Jag har försökt lära mig tycka om lax men det växer i munnen. Konstigt när alla andra tycker att det är såå gott.
Jag brukar kalla det för kattmat{embarrassed}
Torskrom, fick jag när jag var liten! Stekt från en konservburk. Fisksmak och grynig konsistens, vedervärdigt!
Skolmaten...
Fast gravad lax och inlagd sill _är_ faktiskt tillagad, om än inte värmebehandlad.
De rätter jag räknade upp är dessvärre beviset på att "tillagad" och "rå" inte behöver vara motsatser...
Paltbröd blev jag tvingad att äta en gång som barn ... blääää
Är himla glad om jag slipper spenatsoppa med ägg också.
Bruna bönor är ju ingen höjdare.
Lever är en maträtt som jag inte äter. Skära en rå lever så "krasar" det. UUUUUHHH