Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äckligaste du vet?

  • Gunn57 30 januari 2012

    Lever

  • litenkatt 30 januari 2012

    Jag hatar saker som har konstiga konistenser (enligt mig) typ inlaggd sill, kokt ägg, banan, patéer, leverpastej, gröna ärtor...

  • Hilmer54 30 januari 2012

    Fårost !!! Smakar som lagård luktar.
    Njure luktar urin. Kan inte stoppa det i munnen.
    Äter i övrigt det mesta.

  • mazzarinen 30 januari 2012

    Selleri klarar jag inte av! Inte inälvsmat heller!

  • LitenRos 30 januari 2012

    Klimp. När jag gick i skolan tvingade en lärare mig att äta klimp som då serverades i köttsoppa.
    Jag hade aldrig ätit detta och jag tyckte konsistensen var äcklig. Jag fick sitta kvar tills jag ätit upp vilket slutade med att jag kräktes upp allt i hopa. Har aldrig ätit klimp sen dess.{sick}

  • frucaos 30 januari 2012

    Inser att jag är rätt kräsen när jag tänker efter ...
    Det är sant att fårost smakar som lagård luktar!
    Inälvsmat över lag.
    Surströmming (fast hellre det än lever)
    Selleri (färsk - tillagad går det bra)
    Skulle inte heller klara ostron pga konsistensen.
    Sylta ...

  • bakamonkeyprincess 30 januari 2012

    Selleri och rotselleri.
    Jag hade aldrig klarat av att äta hjärna, måste vara riktigt vedervärdigt.

  • Teckensprak 30 januari 2012

    All rå fisk. Sushi, gravlax, inlagd sill. Konsistensen är boven.
    Och stekt strömming gick inte heller, smakar som fiskrens luktar! :x

  • boz1965 30 januari 2012

    Fast gravad lax och inlagd sill _är_ faktiskt tillagad, om än inte värmebehandlad.

  • NatalieO 30 januari 2012

    Försvarets gulpåsar är ingen höjdare, dem är det äckligaste man kan tänka sig. Oätbart. Annars kan jag inte komma på någonting som är så äckligt.

  • sweetlover 30 januari 2012

    BLÄCKFISK, ey :\

  • helensen 31 januari 2012

    Lever i alla former!

  • githg 31 januari 2012

    Jag har försökt lära mig tycka om lax men det växer i munnen. Konstigt när alla andra tycker att det är såå gott.
    Jag brukar kalla det för kattmat{embarrassed}

  • FruAst 31 januari 2012

    Torskrom, fick jag när jag var liten! Stekt från en konservburk. Fisksmak och grynig konsistens, vedervärdigt!

  • FruAst 31 januari 2012

  • framtidskocken 31 januari 2012

    Skolmaten...

  • Teckensprak 31 januari 2012

    Skrivet av boz1965 den 30 jan 2012

    Fast gravad lax och inlagd sill _är_ faktiskt tillagad, om än inte värmebehandlad.



    De rätter jag räknade upp är dessvärre beviset på att "tillagad" och "rå" inte behöver vara motsatser...

  • coolmamsan 31 januari 2012

    Paltbröd blev jag tvingad att äta en gång som barn ... blääää
    Är himla glad om jag slipper spenatsoppa med ägg också.

  • flabban 31 januari 2012

    Bruna bönor är ju ingen höjdare.

  • farmormor 31 januari 2012

    Lever är en maträtt som jag inte äter. Skära en rå lever så "krasar" det. UUUUUHHH

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.