Som barn hade jag alltid mycket bestämd uppgift om vilken rätt som var min favorit, det var den jag valde att äta på min födelsedag. Rätterna varierade från år till år, men rostbiff och potatissallad med rostad lök var något jag åt när jag fyllde sju, åtta och nio. Har för mig att den födlsedagsrätten ersattes av tunna revben ( färdiggrillade) och sedan av pizza och sushi.
Nu för tiden tycker jag om så mycket att det är svårt att avgöra vad som är godast... Men en riktigt gräddig och god pasta med skaldjur och vitt vin tillhör absolut toppskiktet...
Friterade softshellkrabbor är ju också extremt gott... och nykokta vätternkräftor...
Favoritefterrätten är däremot superenkel: Glass! I alla former!
Som barn hade jag alltid mycket bestämd uppgift om vilken rätt som var min favorit, det var den jag valde att äta på min födelsedag. Rätterna varierade från år till år, men rostbiff och potatissallad med rostad lök var något jag åt när jag fyllde sju, åtta och nio. Har för mig att den födlsedagsrätten ersattes av tunna revben ( färdiggrillade) och sedan av pizza och sushi.
Nu för tiden tycker jag om så mycket att det är svårt att avgöra vad som är godast... Men en riktigt gräddig och god pasta med skaldjur och vitt vin tillhör absolut toppskiktet...
Friterade softshellkrabbor är ju också extremt gott... och nykokta vätternkräftor...
Favoritefterrätten är däremot superenkel: Glass! I alla former!
Kåldolmar o kålpudding
Stekt makrill med stuvad spenat mums