Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
(Y) Detta är ett jätte gott recept http://www.matklubben.se/matklubben/halen6966/kokbok/?id=3724519&recipeid=79656&offset=1 Pröva du blir inte besviken! Helén
Här ytterligare ett jätte gott recept! http://www.matklubben.se/matklubben/halen6966/kokbok/?id=3724519&recipeid=89998&offset=2 Smakar mums/ Helén {mean}
{talktohand} Denna tiden på året har jag alltid färska kantareller i kylen. Svetsa ut all vätskan från svampen, salta och peppra häll på en reäl skvätt grädde, låt det puttra en stund lägg på en rostad brödskiva och njut.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
(Y)
Detta är ett jätte gott recept
http://www.matklubben.se/matklubben/halen6966/kokbok/?id=3724519&recipeid=79656&offset=1
Pröva du blir inte besviken!
Helén
Här ytterligare ett jätte gott recept!
http://www.matklubben.se/matklubben/halen6966/kokbok/?id=3724519&recipeid=89998&offset=2
Smakar mums/ Helén {mean}
{talktohand} Denna tiden på året har jag alltid färska kantareller i kylen. Svetsa
ut all vätskan från svampen, salta och peppra häll på en reäl skvätt grädde, låt det puttra en
stund lägg på en rostad brödskiva och njut.