Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BEACH 2010!!!!

 • Gnurf 8 januari 2010

  Njae, någon beachmänniska är jag verkligen inte. Men Vi som nu gör en seriös satsning på mindre kroppsfett, mer fysisk aktivitet, nyttigare kost och bättre hälsa...de närmaste 6 månaderna iaf :p

  HÄR ÄR tråden för Oss!!!

  Jag startade nu 1 Januari på 115,4kg kroppsvikt. Mitt MÅL är "under 100kg" (98kg låter bra) :D

  Finns det fler Matklubbare med liknande planer!??

  Vecka1 tappade jag 2,6kg till 112,8kg. Alldeles för mycket, så det blir till att äta lite mer nästa vecka. Borde inte vara något problem.....:D

 • An1e 8 januari 2010

  Hej Gnurf!

  Jag är inne på samma banor, bli lite trimmad till sommaren (H)

  Lite mindre väger jag men mitt mål är 8 kilo bort.

  Tycker det låter jättebra att du tappade 2,6 kilo första veckan, tänk på att minst ett kilo är bara vätska du har fölorat, så börja inte äta upp det redan.

  jag startade mitt "nya" liv den 4 januari.

  :D

 • frucaos 8 januari 2010

  Behöver haka på här - har en del gravidkilon som jag inte blivit kvitt än. Jag vill gå ner ca 5 kg. Har dock inte börjat kampen på allvar än. Men det ska bli!
  Gnurf - fastade du eller?? Så mycket skulle jag aldrig kunna bli av med så fort - är glad om jag klarar det på en månad!

 • anneli1989 8 januari 2010

  jag är på!

  Jag vill tappa ca fem, väger 73 idag och skulle vilja vara 68 typ till min 176 cm.

  jag har kört en vecka nu men äger ingen våg så vet inte om de har tappts något eller inte.
  Men grymt bra med en pepptråd.

  Hur gör ni?

 • mariaengstrom 8 januari 2010

  Härlig tråd! Jag vill framför allt få en sundare kropp och bättre kondition. Väger egentligen, enligt mig alldeles för mycket men stirrar mig inte blind på vågen. Jag trivs med den jag är men skulle trivas ännu bättre med 7kg mindre att bära med till stranden! ;)

 • AnneNi 8 januari 2010

  Ett tips är att äta havregerynsgröt! Man håller sig mätt ett bra tag på ganska få kalorier och så är det nyttigt!Tex kan man äta havregrynsgröt morgon och kväll och två lagade mål mat om dagen, eller ett lagat mål och ett lite lättare. Lycka till alla!

 • sjsj 8 januari 2010

  Jag är med! Det var nästan "all time high" igen! Inte riktigt, men bra nära...

  Jag vill gå ner ca 10 kg. Tänkte försöka köra LCHF, testade det i våras och det var ganska lätt att följa och anpassa. Har 2 tonåringar i huset varannan vecka nämligen!

  Har hittat en sida på nätet där man kan skriva in vad man äter och sen får man upp fördelningen mellan kolhydrater, protein, fett och alkohol! i ett prydligt diagram. Statistik är kul! Jättebra gratissida! minmat.net Kolla den!

  Har börjat mitt nya liv efter årsskiftet med ett nytt gymkort på Sportlifes nya anläggning här i Partille. Kanonfint! Var på gymet igår och idag har jag kört yoga. På söndag blir det Bodybalance om inte jobbet ställer till det för mig.

  Jag har många goda föresatser men tyvärr även många fina ursäkter till att inte träna. Dessutom älskar jag god mat med ett glas vin till! (L)

 • marieaja 8 januari 2010

  Hänger på. vill Få bort ca 10-15 kg. Vill inte banta, bara hitta rätta vanor, rätt kost och motion. Kört LCHF och det funkar bra, men så fort jag fuskar och käkar kolhydrater så svullnar man och går upp i vikt...En bättre balans, och kanske inte så strikt. jag vet inte...Kan iallafall säga att jag mår bättre med lågkolhydratkost, försöker att satsa på det.

  Kul att dela lite tankar och ideer med er andra (Y)

 • Mistys 8 januari 2010

  Här är en till som absolut är på! Jättebra tråd låt den leva. Kan inte alla som hakar på tråden skriva in sina resultat, säg varje måndag eller nå`t. Skulle vara peppande och kul och se hur det går för er (Y)
  Själv har jag ca 5 kg som ska bort. Med mina 1.68 vill jag väga ca 62 kg. En vikt jag hade för ca tre år sen och var jättenöjd med.
  Har aldrig kört Gi eller Lkhf men försöker det denna gång. Känns bra!

  Har ätit mycket och gott denna vecka ( började i måndags den 4 ) Hade till i morse gått ner 1 kg vilket känns bra, känns inte som att jag håller igen iallafall. Säkert vätska jag förlorat men det händer något i kroppen iallafall :D Lycka till allihop.

 • miramamman 8 januari 2010

  jag är med också, måste bli av med ca 15 kg innan augusti, då fyller jag 50 och då SKA jag ha min idealvikt. Kul att få lite pepp tips och ideer här, då jag tänkte använda mat och träning som hjälpmedel för att inte gå upp igen, som alla andra gånger jag bantat..
  spännande fortsättning följer efter den 31 januari, då jag återkommer från thailand.(Y)

 • Ernst76 8 januari 2010

  Skrivet av JessicaFrej den 8 jan 2010

  jag är på!

  Jag vill tappa ca fem, väger 73 idag och skulle vilja vara 68 typ till min 176 cm.

  jag har kört en vecka nu men äger ingen våg så vet inte om de har tappts något eller inte.
  Men grymt bra med en pepptråd.

  Hur gör ni?


  Tycker du ser VÄLDIGT bra ut på din bild! (L)

 • Ernst76 8 januari 2010

  Jag "bulkar" fortfarande. Jag har gått upp 8 kg men tänkte gå upp ca: 5 kg till. I april vänder det, då ska fettet bort och förhoppningsvis finns det lite muskler kvar.

 • Gnurf 8 januari 2010

  Oj, vad mycket Ni skriver!! Å så många som hakar på!!

  KUL!!!

  Jag hinner inte skriva mer just nu, kom precis tillbaka från mitt pass på gymet å måste ställa mig vid spisen :p Ikväll blir det kycklingfilé i ugn, bulgurwok med massor av strimlade rotsaker och en kall yoghurtbaserad sås med dragon....(Y)

  NU KÖR VI!!!! (Y)

 • frucaos 8 januari 2010

  Har förresten gått med på en gratissajt som heter viktpejl.se. Om det skulle vara någon annan som vill haka på där också!
  Hör förresten till dem som lovat att aldrig mer banta, bara leva sundare. Har inga planer på lchf eller GI eller något liknande, tänker bara äta mer förnuftigt, och framför allt röra mer på mig.
  Funderar på att köpa ett hopprep och köra lite på kvällarna. Kanske en hularing ... det ska visst göra nytta för midjemåttet har jag hört. (L)

 • Gnurf 8 januari 2010

  Nä...jösses heller...om jag fastade skulle jag dö efter 1 dag :o Drog ned på kolhydraterna bara, har legat på ca 2800 kcal dagligen sedan 2 Januari. Jag har en hel del muskler på kroppen som rymmer mycket glykogen (lagrad glukos)...när jag då drar ned på kolhydraterna så försvinner även 2,7g vatten för varje gram glykogen som lämnar depåerna. Men 2,6kg är för mycket...onödigt mycket...eftersom jag tränar mycket och behöver lite snabb bensin i tanken :p Ska därför unna mig lite mer kolhydrater...

  Skrivet av frucaos den 8 jan 2010
  Gnurf - fastade du eller?? Så mycket skulle jag aldrig kunna bli av med så fort - är glad om jag klarar det på en månad!

 • siggemums 8 januari 2010

  Jag är också med!
  Jag vill gå ner 5 kilo i lugn takt i vår. Jag tänker att äta regelbundna måltider för det kan jag vara slarvig med. Mycket grönsaker och inte sås.
  Jag älskar smågodis men det är förbjudet. Blä! Hur kan man gilla det det är ofattbart :p
  .
  Långa promenader , nu låter jag som en gammal tant.
  Det ska bli så skönt för jag vet hur bra jag mår ...fattar inte att det ska vara så lätt att falla in i fel vanor.

 • Maithai 8 januari 2010

  Jag är också med:) Har fortfarande graviditetskilon kvar...ja och lite från jul och nyår:p. Skulle behöva gå ner mellan fem och åtta kg och hade tänkte göra det till sommaren genom att följa tallriksmodellen och äta lite mindre portioner än vad jag brukar göra. Mera frukt och grönsaker och en gottedag i veckan istället för sju dagar.... Sen är det träning och promenader fyra gånger i veckan.

  Jag har kunskapen och hur jag skall gå tillväga för att gå ner i vikt, mitt problem är motivationen, att hålla den uppe och inte falla tillbaka i gamla mönster....skönt med lite stöd med likasinnade här på MK(Y)

 • anneli1989 8 januari 2010

  Imorgon är de allafall lördag och då tänker jag äta vad som :)
  Ska nog baka semlor!
  LYXIGT

  Jag tror de är bra att man ha en dag helt fri så man har energi att fokusera de andra dagarna!

 • Lenkan 9 januari 2010

  Jag fick barn i november och nu vill jag bli av med graviditetskilona.
  Jag har en bra bit att gå ned, men startar med delmålet 8 kilo på 9 veckor genom Aftonbladets Viktklubb.
  Förra gången jag skulle gå ned i vikt hade jag målet 20 kilo på 20 veckor, det kändes ganska orimligt och man stressade på för mycket, bättre med delmål

 • Molgan 9 januari 2010

  Jagär också med. 5-10 kg för mig. Men jag tänker nog utöka mina promenader i snabbare tempo och hålla mig till en portion i stället för att ta om, samt att försöka äta på regelbundna tider.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.