Till alla er som dissar mozarella: Ni har inte smakat äkta mozarella! Jag har släkt i Italien och mozarellan där är gjord på buffelmjölk. Den är så god och gräddig. Icas mozarella... hmpf!
Instämmer! Det gäller även Parmesan. Ica-butikens färdigrivna "parmesan" i påse är helt meningslös......
The_mama97mia6 oktober 2011
Rosépeppar...
TYcker bara det smakar parfymerat, och är vackert...
wildlife6 oktober 2011
Oxfilé tycker jag är otroligt överskattat i förhållandet pris vs. smak... Finns mycket kött som är godare för en 1/4-del av priset... :)
fynde7 oktober 2011
Håller med ett tidigare inlägg : odlad lax är nog en av de mest överskattade råvarorna. Och majonäs på burk : hur kan någon gilla det ? Smakar ju bara härsket och hemskt ! Det är lätt att göra egen majonäs !
DoctorWho7 oktober 2011
Pistagenötter, som fyllningar i bakverk och som snacks i en skål . I bakverk smakar de bara sött och sliskigt. Saltade och rostade smakar de salt och gamla nötter. De neutrala (osaltade och orostade) smakar enbart gamla.
inaros7 oktober 2011
Sparris. Klart överskattat och jag har inte riktigt förstått storheten med denna primöör.
Sushi är en annan sak som jag inte kan med, det funkar bara inte för mig.
The_mama97mia7 oktober 2011
en sak som väl inte är överskattat alls - men som jag bara kom att tänka på när jag satt o bläddrade i gamla recept -
BURK-champinjoner!
Fast nu har väl trenden gått över till råa champinjoner istället, och de är väl inte överskattade såååååå, men som svamp betraktat tycker jag nog att det är lite överskattat - slås ju med hästlängder av "vild" svamp...
Men OK, en god champinjonsoppa gillas!
Till alla er som dissar mozarella: Ni har inte smakat äkta mozarella! Jag har släkt i Italien och mozarellan där är gjord på buffelmjölk. Den är så god och gräddig. Icas mozarella... hmpf!
Instämmer! Det gäller även Parmesan. Ica-butikens färdigrivna "parmesan" i påse är helt meningslös......
Rosépeppar...
TYcker bara det smakar parfymerat, och är vackert...
Oxfilé tycker jag är otroligt överskattat i förhållandet pris vs. smak... Finns mycket kött som är godare för en 1/4-del av priset... :)
Håller med ett tidigare inlägg : odlad lax är nog en av de mest överskattade råvarorna. Och majonäs på burk : hur kan någon gilla det ? Smakar ju bara härsket och hemskt ! Det är lätt att göra egen majonäs !
Pistagenötter, som fyllningar i bakverk och som snacks i en skål . I bakverk smakar de bara sött och sliskigt. Saltade och rostade smakar de salt och gamla nötter. De neutrala (osaltade och orostade) smakar enbart gamla.
Sparris. Klart överskattat och jag har inte riktigt förstått storheten med denna primöör.
Sushi är en annan sak som jag inte kan med, det funkar bara inte för mig.
en sak som väl inte är överskattat alls - men som jag bara kom att tänka på när jag satt o bläddrade i gamla recept -
BURK-champinjoner!
Fast nu har väl trenden gått över till råa champinjoner istället, och de är väl inte överskattade såååååå, men som svamp betraktat tycker jag nog att det är lite överskattat - slås ju med hästlängder av "vild" svamp...
Men OK, en god champinjonsoppa gillas!