Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs

  • JessicaM 4 januari 2008

    Ursäkta jag må vara dum... men hur i hela friden startar jag en ny tråd? :(

  • Queenie 4 januari 2008

    Blandfärs oftast. "Gå till direkt valt forum" tror jag och skapa en tråd där

  • anluk 4 januari 2008

    Skrivet av JessicaM den 4 jan 2008

    Ursäkta jag må vara dum... men hur i hela friden startar jag en ny tråd? :(


    Gå in under matprat, klicka under den kategori du vill lägga in ett inlägg och klicka på nytt ämne i höger kanten.

  • MammaModesty 4 januari 2008

    Jag använder nöt/bland/fläsk färs går aldeles utmärkt beroende på vad man gör och kvalité på köttet visst vore idial att mala själv men inte alltid det finns tillgång till det.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.