Champagne/ sparkling wine any time ;) Men den ska vara halv-torr till torr.
Kan rekommendera Chapel Hill - Ungerskt
Lanson smakar ljuvligt, men är dyrare.
LaJefa25 februari 2009
Om maten inte är för starkt kryddad föredrar jag en "tanque" (stor stark öl).
Är maten mycket kryddad dricker jag helst mineralvatten eller ett gott rödvin.
ELVYIREN5125 februari 2009
Kolsyrat vatten är det som går åt mest här hemma, ibland lägger vi citron klyftor i .
Champagne/ sparkling wine any time ;) Men den ska vara halv-torr till torr.
Kan rekommendera Chapel Hill - Ungerskt
Lanson smakar ljuvligt, men är dyrare.
Om maten inte är för starkt kryddad föredrar jag en "tanque" (stor stark öl).
Är maten mycket kryddad dricker jag helst mineralvatten eller ett gott rödvin.
Kolsyrat vatten är det som går åt mest här hemma, ibland lägger vi citron klyftor i .